logo songteksten.net

'Lindsay Lohan in intensief afkickprogramma'

(Novum) - Lindsay Lohan keert terug naar de afkickkliniek om daar een intensief programma te volgen. Dat vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. De actrice zou zich binnen een paar dagen melden bij een kliniek.

Lohan werd in juli veroordeeld tot negentig dagen cel voor het overtreden van de regels van haar proeftijd wegens rijden onder invloed. Na twee weken cel werd de actrice alweer vrijgelaten omdat de gevangenissen in de Verenigde Staten kampen met overbevolking. Wel werd Lindsay gedwongen een afkickprogramma te volgen.

Lohan moest zich vrijdag opnieuw melden bij de rechter na een nieuwe misstap. De 24-jarige actrice kon de drugs in haar proeftijd niet weerstaan. De rechter zette Lohan direct weer achter slot en grendel. Diezelfde avond werd ze alweer vrijgelaten tegen betaling van een borgsom van 300 duizend dollar. Lohan moet opnieuw een enkelband dragen die alcoholgebruik detecteert.

"Ze pakt haar afkickbehandeling weer op en gaat meer doen dan haar opgedragen is", vertelt een bron. Op 22 oktober moet Lindsay zich weer bij de rechter melden. Mogelijk wordt ze dan alsnog veroordeeld tot dertig dagen cel voor het gebruiken van drugs in haar proeftijd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren