logo songteksten.net

Edsilia en Tjeerd verdelen de taken eerlijk

(Novum) - Edsilia Rombley en Tjeerd Oosterhuis gaan geen traditionele rolverdeling toepassen nu ze ouders zijn geworden. Rombley beviel vorige maand van dochter Imaani. De ouders zijn dolbij met hun aanwinst. Papa en mama blijven gewoon werken en schakelen zo nu en dan een oppas in.

Maar voorlopig is Edsilia nog thuis bij haar dochtertje. "Ze heeft best wel een zware bevalling gehad, onverwachts een keizersnee. Dat is een heel bekend woord, een keizersnee, maar het is heftiger dan ik dacht", vertelt kersverse vader Tjeerd Oosterhuis aan Novum Nieuws. "En het is toch wel een operatie, dus zij moet daar goed van herstellen en rustig aan doen."

Oosterhuis is een zeer trotse vader. "Als je zo'n kindje krijgt en je kijkt in die oogjes, dan zijn alle clichés waar", geeft hij toe. De componist was naar eigen zeggen nooit krampachtig bezig met kinderen krijgen. "En uiteindelijk is het dan toch gekomen en dan is het wel heel mooi en heel bijzonder."

In huize Oosterhuis is er geen sprake van een traditionele rolverdeling. "Nee, dat is onmogelijk. De moeder is nogal ambitieus en is nog jong en heeft een hele volle agenda met heel veel toekomstplannen. Maar als zij gaat optreden, zal ik er staan. En als ik bezig ben, is zij er."

En mochten Edsilia en Tjeerd nou beiden de hort op zijn, dan is daar ook wel een mouw aan te passen. "We hebben een hele leuke en best wel grote familie en we hebben best wel veel vrienden, dus het zou natuurlijk heel leuk zijn als die af en toe kunnen oppassen als wij niet kunnen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren