Winnen MTV EMA 'te veel' voor Imagine Dragons

Door Novum, dinsdag 5 november 2013 18:12, views: 3, bron: Novum

(Novum) - Imagine Dragons verwacht zondag niet in de prijzen te vallen als de MTV EMA worden uitgereikt. "Dat zou voor nu ook te veel zijn", vindt gitarist Wayne Sermon. De Amerikaanse band is in de race voor twee beeldjes, die voor Best New en Best Push.

"Het is al geweldig dat we genomineerd zijn", vertelt Sermon aan Novum Nieuws. "Vorig jaar waren we nog nauwelijks bekend, toen speelde dit allemaal nog niet. Winnen zou te veel zijn." Mocht Imagine Dragons toch winnen, is dat geen punt, grapt Sermon. "Maar het draait allemaal om onze optredens en onze fans."


Imagine Dragons is niet alleen in de running voor twee EMA, de band woont de uitreiking in Amsterdam bij. "Het is de eerste keer voor ons op de EMA en we mogen nog optreden ook. Dat vinden we geweldig, we bevinden ons in goed gezelschap." Tijdens de uitreiking van de prijzen van MTV staan onder anderen Katy Perry, Miley Cyrus en The Killers op het podium. "Ik hoop een aantal artiesten te kunnen ontmoeten."


Nerveus voor de grootse liveshow, die in tientallen landen wordt uitgezonden, is Imagine Dragons niet. "We hebben ervaring met grote shows en hebben eerder ook tijdens liveshows opgetreden. Toch went het nooit helemaal, want omdat het live is kan er van alles gebeuren."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten