logo songteksten.net

Renate Verbaan niet bezig met gezinsuitbreiding

(Novum) - Renate Verbaans hoofd staat nog niet naar een derde kind. "Ik vind het prima zo", vertelde de presentatrice maandag in Koffietijd. Renate is moeder van twee zoons. Julian kwam twee jaar geleden ter wereld, in juli beviel de presentatrice van Benjamin.

Toch sluit Renate een derde kind niet helemaal uit. "Misschien over een jaar of vier, als ze allebei op school zitten." Ook haar partner Winston Gerschtanowitz zit niet direct op nog een kleine te wachten. "Hij vindt het wel prima zo. Ook ik ben dolgelukkig, als het zo blijft is het perfect."

De 30-jarige presentatrice heeft naar eigen zeggen 'twee makkelijke mannetjes'. "De jongste sliep al na vier weken door." Renate en Winston zijn dan nog niet bezig met gezinsuitbreiding, wel hebben ze hun handen vol aan het voorbereiden van hun bruiloft.

De grote dag zou deze zomer plaatsvinden, maar werd uitgesteld in verband met de komst van Benjamin. Een trouwdatum hebben Renate en Winston nog niet, maar de presentatrice verwacht 'binnen nu en een jaar' haar jawoord te geven. "We zijn nu alles aan het uitzoeken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren