logo songteksten.net

Paris Hilton niet meer boos om verjaardagskaartje

(Novum) - Paris Hilton kan wachten op post van Hallmark. De hotelerfgename en de wenskaartenmaker lagen jarenlang met elkaar in de clinch over een verjaardagskaartje, maar de zaak is geschikt. Paris krijgt binnenkort een onbekend bedrag aan schadevergoeding, schrijft The Hollywood Reporter.

Hallmark bracht drie jaar geleden een kaartje op de markt met Paris' favoriete zinnetje 'That's hot'. Op het stukje karton, dat de titel 'Paris's first day as a waitress' kreeg, schittert de blondine als serveerster. Een klant aan wie ze een bord geeft, krijgt de waarschuwing 'That's hot'. Aan de binnenkant van de verjaardagskaart staat de tekst 'Have a smokin' hot birthday'.

Het kaartje schoot in Paris' verkeerde keelgat. De socialite bestempelde het stukje karton als een inbreuk op haar privacy. Bovendien zou ze inkomsten mislopen omdat inbreuk werd gemaakt op de auteurs- en publiciteitsrechten van het feestbeest. Hoe diep Hallmark in de buidel moet tasten is niet bekendgemaakt. Gefluisterd wordt dat de steenrijke Paris een aardig bedrag opstrijkt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren