logo songteksten.net

Katy Perry is beste vrouwelijke artiest

(Novum) - Katy Perry heeft zondagavond de MTV EMA voor beste vrouwelijke artiest gewonnen. De zangeres werd de afgelopen vier jaar ook al genomineerd voor de prijs, maar zag deze telkens aan haar neus voorbij gaan. Perry laat in de categorie Best Female Lady Gaga, Miley Cyrus, Selena Gomez en Taylor Swift achter zich. De prijs werd uitgereikt door Breaking Bad-acteur RJ Mitte.

"Heel erg bedankt", zei Katy, die springend het podium betrad. "Dit is geweldig. Ik zat lekker champagne te drinken omdat ik dacht dat ik toch niet zou winnen, maar ik heb wel gewonnen! Dat betekent dat de 'Katycats' de grootste en sterkte groep fans zijn." Ook kondigde de zangeres aan dat ze volgend jaar terug naar Nederland komt in het kader van haar nieuwe tournee. "Ik houd van mijn werk en ik hoop dat jullie dat kunnen zien. Ik kan niet wachten tot ik hier weer ben."

Taylor Swift werd vorig jaar uitgeroepen tot beste vrouwelijke artiest. Toen liet ze naast Katy Perry ook Pink, Rihanna en Nicki Minaj achter zich. De uitreiking vond toen plaats in Frankfurt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren