logo songteksten.net

Nicolette van Dam uitgeroepen tot Cover Girl

(Novum) - Nicolette van Dam is maandag uitgeroepen tot mooiste covermodel van tijdschrift Beau Monde. De presentatrice versloeg Lieke van Lexmond en Kim Feenstra. Vorig jaar nam Yolanthe Sneijder-Cabau de award mee naar huis.

"Als je Lieke en Kim als concurrenten hebt, denk je eigenlijk: ik sluit wel achteraan aan in de rij", reageert Van Dam voor de camera van Novum Nieuws. "Maar ja, ik heb 'm in de wacht gesleept, da's natuurlijk fantastisch. Een hoogtepunt. Ik moest wel een traantje wegpinken", grapt ze.

Tijdens de Beau Monde Awards werden nog drie prijzen uitgereikt, namelijk de Make Over Award, de Leco Look Award en de Glamstyle Award. In die categorieën waren respectievelijk Marly van der Velden, Yvonne Coldeweijer en Daphne Deckers de gelukkigen.

Voor Deckers was het winnen van de prijs 'een historisch moment' in haar leven. De presentatrice was al zeven keer eerder genomineerd, maar zag de award altijd naar haar concurrenten gaan. "Als je zeven keer met lege handen naar huis bent gegaan denk je: dat schip is gevaren en gezonken. Maar kijk eens!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren