logo songteksten.net

'Snooki in het ziekenhuis vanwege alcoholvergiftiging'

(Novum) - Snooki heeft weer te diep in het glaasje gekeken. De realityster is tijdens opnames voor The Jersey Shore in het ziekenhuis opgenomen met een alcoholvergiftiging. Ze was zo dronken dat ze door een van de producenten een discotheek in Miami uitgedragen moest worden.

In een ziekenhuis werd de 22-jarige Nicole Polizzi vervolgens behandeld voor een mogelijke alcoholvergiftiging, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. Het incident vond in mei plaats en zou eigenlijk vorige week uitgezonden worden. De makers van The Jersey Shore besloten het item echter te schrappen.

Het is niet de eerste keer dat de 22-jarige guidette, synoniem voor een gebruind persoon van Italiaanse afkomst, in het nieuws komt vanwege een alcoholschandaal. Eerder deze maand werd ze veroordeeld tot een boete van 500 dollar vanwege openbare dronkenschap.

Het Nederlandse Oh Oh Cherso is gebaseerd op de populaire MTV-serie The Jersey Shore. In 'Cherso' werd Barbie in de tweede aflevering strontlazarus afgevoerd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren