logo songteksten.net

Sylvie en Rafael vinden droomhuis

(Novum) - Sylvie en Rafael van der Vaart hebben hun droomhuis in Engeland gevonden. De presentatrice en de voetballer betrekken binnenkort een huis in een buitenwijk van Londen. In augustus tekende Van der Vaart een contract bij de Britse voetbalclub Tottenham Hotspur.

Het gezin Van der Vaart moest daarom hard op zoek naar een huis in Engeland en dat werd gevonden. "Wij verheugen ons er ontzettend op", vertelt Sylvie in Shownieuws. "Dan hebben we weer een stabiele thuisbasis. Dan kunnen we als gezinnetje samen in een huis wonen. Dat klinkt voor iedereen heel normaal, maar wij leven een beetje als nomaden."

Ook voor haar televisiewerk in Duitsland reist Sylvie veel heen en weer. "Je loopt wel een beetje met je ziel onder de arm als je constant in hotels slaapt", vindt Sylvie. "We hebben een 4-jarig kind, dat wil je natuurlijk een lekker huis geven en een tuin om in te spelen."

Sylvie en Rafael vonden een perfect huis in de Londense wijk Hadley Wood. "Het is een vrijstaand huis met een grasveld, waar Damián heerlijk kan voetballen", vertelt Sylvie. "Het is buiten Londen, wat natuurlijk lekker rustig is. En Raf hoeft dan niet in de file te staan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren