logo songteksten.net

Ook tweede single nieuwe album Borsato op één

(Novum) - Marco Borsato is ook met de tweede single van zijn nieuwe album Duizend Spiegels op de eerste plek in de Single Top 100 binnengekomen. Het liedje Ik Zou het Zo Weer Overdoen kwam net als Muziek op de eerste plek binnen. Duizend Spiegels verschijnt volgende week vrijdag.

Ik Zou het Zo Weer Overdoen is een duet met Trijntje Oosterhuis. Het is niet de eerste keer dat een samenwerking tussen de twee in de top drie van de Single Top 100 staat. In 1996 was het nummer Wereld Zonder Jou goed voor een derde plaats.

Borsato vindt de prestatie, ondanks zijn vele successen, nog steeds bijzonder. "Vooral omdat het een duet met Trijntje is. Het vorige duet is bijna een Nederlandse klassieker, maar gek genoeg geen nummer een", zei de zanger vrijdagavond in RTL Boulevard. "Het voelde als thuiskomen."

De 3JS zijn de Album Top 100 binnengedrongen. De heren zijn met hun nieuwe plaat Dichter bij de Horizon goed voor een derde plek in de albumlijst. Ook Lady Gaga en Gordon staan met hun nieuwe albums in de lijst, respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren