Olly Murs rekent op hulp Robbie Williams

Door Novum, donderdag 21 november 2013 17:01, bron: Novum

(Novum) - De Britse zanger Olly Murs kan voor advies altijd aankloppen bij Robbie Williams. "We kunnen het heel goed met elkaar vinden", vertelt Murs, die Williams in 2009 leerde kennen door zijn deelname aan de Britse versie van X Factor. Murs toerde eerder dit jaar met Williams en zingt een nummer mee op Williams' nieuwe cd Swing Both Ways.

Murs ziet in zijn landgenoot meer dan een mentor. "Het is eigenlijk gewoon een vriend van me." Ook Williams heeft meerdere malen benadrukt dat hij het goed kan vinden met Murs. "Wel heeft hij heel andere ervaringen dan ik", benadrukt Murs tegenover Novum Nieuws. "Hij heeft natuurlijk een hoop problemen gehad met drank en drugs en daar kan ik niet over meepraten."


Op Swing Both Ways, de cd van Williams die afgelopen week verscheen, zingen Murs en Williams het nummer I Wan'na Be Like You, oorspronkelijk uit The Jungle Book van Walt Disney komt. "Dat is een heel goed nummer", vindt Murs. "Hopelijk helpt hij me ook bij het schrijven van mijn nieuwe plaat. We hebben een fantastische vriendschap."


De 29-jarige Murs heeft drie albums op zijn naam staan, waarvan Right Place Right Time het laatste is. Die plaat verscheen eind vorig jaar, maar vrijdag komt er een nieuwe versie uit met extra liedjes. De cd is volgens de zanger niet zijn beste werk. "Maar dat vind ik van mijn andere platen ook niet. Het beste komt nog", belooft Murs. "Hopelijk mijn volgende album."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren