logo songteksten.net

Leven Kim Kardashian verrijkt door realityshow

(Novum) - Het leven van Kim Kardashian heeft een nieuwe dimensie gekregen dankzij de realityshow Meet the Kardashians, waarin zij en haar rijkeluisfamilie centraal staan. "Ik geniet van de populariteit en de show heeft ons dingen gebracht waarop we niet eens durfden te hopen."

De 29-jarige socialite reist momenteel door Europa om de show te promoten. "In mijn familie zit Hollands bloed en dus ben ik weleens in Amsterdam geweest. Erg leuk", zegt ze woensdag in Milaan in een interview met het AD. "Ik heb er op een waterfiets gezeten en de beste pannenkoeken ooit gegeten."

De droom van Kardashian is om het ooit te schoppen tot filmster. "Ik zou dolgraag een keer meedoen in een speelfilm", zegt ze. Haar voorkeur gaat uit naar een romantische komedie met George Clooney, Johnny Depp of Leonardo DiCaprio.

Meet the Kardashians is al tijden een tv-succes in Amerika en komt nu ook naar Nederland. Het programma, was wel via Entertainmentzender E! al te zien, maar komt vanaf deze week naar het grote publiek op Net 5.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren