logo songteksten.net

Somogyi vindt zijn eerste scène ooit tenenkrommend

(Novum) - Ferri Somogyi vindt dat hij vooruitgang heeft geboekt als acteur. En dat geldt ook voor de soap waardoor hij bekend werd. De 37-jarige acteur gaat nog altijd met plezier naar de set van Goede Tijden, Slechte Tijden, dat vrijdag zijn 20-jarige verjaardag viert.

In 1995 was Somogyi voor het eerst te zien als Rik de Jong in Goede Tijden, Slechte Tijden. "Het is niet dat ik er wakker van lig, maar als ik mijn allereerste scène zie dan denk ik wel: jemig, gelukkig heb ik vooruitgang geboekt", geeft hij toe in Metro.

Ook de soap zelf heeft zich in de loop der jaren ten gunste ontwikkeld, vindt de acteur. "Ja, in veel opzichten. Het acteerniveau ligt veel hoger en de set, kledingstijlen en kapsels zijn met de tijd meegegaan. Alleen het decor van café de Koning blijft altijd hetzelfde."

Als het aan Somogyi, blijft hij nog wel even in het fictieve soapdorp Meerdijk wonen. "Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Het is echt een feestje: de sfeer is altijd goed. Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren