logo songteksten.net

Komiek Greg Giraldo (44) overleden

(Novum) - Greg Giraldo is woensdag op 44-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse komiek werd vijf dagen eerder opgenomen in het ziekenhuis na een overdosis medicijnen. Collega's uit het vak reageren geschokt.

De komiek kwam vrijdag niet opdagen bij een optreden. Even later werd hij in zijn hotelkamer gevonden en naar het ziekenhuis gebracht, waar een overdosis medicijnen werd geconstateerd. Giraldo zou geen zelfmoord hebben willen plegen, schrijft entertainmentwebsite TMZ op basis van een bron.

Giraldo was bekend door zijn optredens in het televisieprogramma The Roast Of... waarin bekende mensen op humoristische wijze worden afgezeken. Ook jureerde hij bij de tv-talentenjacht Last Comic Standing.

Andere komieken hebben geschokt gereageerd op de onverwachte dood van Giraldo. "Love and peace. Zo ontzettend grappig", schrijft Bob Saget op Twitter. "Bedankt voor het lachen. Je zal gemist worden", laat comedyclub Hollywood Improv weten. Vrijdag vindt er in Levittown een herdenkingsdienst plaats voor Giraldo.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren