logo songteksten.net

Nieuw album Nick & Simon nu al platina

(Novum) - Nick & Simon hebben weer een platina album op zak. Het nieuwe album Fier, dat vrijdag pas in de winkel ligt, is al meer dan vijftigduizend keer besteld.

De twee Volemdamse zangers kregen donderdag het eerste exemplaar uitgereikt door Albert Verlinde. De presentator is een groot fan van Nick & Simon. "Hij heeft alle albums", laat manager Jaap Buijs weten. "En hij draait ze dagelijks." Daarnaast werd bekend dat het debuutalbum van Nick & Simon dubbel platina is geworden en het album Vandaag zelfs drievoudig platina.

De Volendammers zijn een geruime tijd bezig geweest met het album. ''Ik heb hier lang naar toegeleefd. We hebben anderhalf jaar gedaan over het schrijven van het album", zegt Nick Schilder tegen NLtracks. "Het was een intensief proces, maar ik ben blij dat we dit mogen delen. Het gaat om een mooi product met zestien nummers. We konden niet kiezen, daarom zijn het zoveel nummers geworden."

Het vierde album Fier ligt vanaf vrijdag in de winkels. De zangers geven eind februari en begin april een viertal concerten waarbij het nieuwe album centraal staat. Tijdens deze 4 x Fier-tour worden de Volendammers ondersteund door een uitgebreide liveband.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren