logo songteksten.net

Beyoncé brengt onverwacht vijfde album uit

(Novum) - Beyoncé heeft donderdagnacht onverwacht haar nieuwe album uitgebracht op iTunes. Het vijfde studioalbum van de zangeres heet Beyoncé en zou in eerste instantie pas volgend jaar verschijnen.

"Ik wilde dat niemand anders bekend zou maken wanneer mijn album uit zou komen", legt de zangeres haar keuze voor de verrassing uit in een verklaring. "Ik wilde dat het uit zou komen op het moment dat ik vond dat het af was."

Beyoncé werkte voor de plaat samen met onder anderen haar man Jay-Z, Drake en Frank Ocean. ook is haar bijna 2-jarige dochter Blue Ivy op de cd te horen. Verder zijn er nog weinig details over het album bekend, dat uit veertien nummers bestaat. Elk liedje op het album heeft ook een eigen videoclip gekregen, plus nog eens drie bonusclips.

Na de onlinerelease ligt het nieuwe album, dat bestaat uit een cd en dvd, vanaf volgende week vrijdag ook fysiek in de winkels. De 32-jarige zangeres treedt op 18 maart op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten zijn vanaf dinsdagochtend verkrijgbaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren