logo songteksten.net

Marco Borsato behoudt koppositie in hitlijst

(Novum) - Marco Borsato's Duizend Spiegels staat voor de derde achtereenvolgende week bovenaan de Album Top 100. De cd kwam drie weken geleden binnen op eerste plaats in de hitlijst. Nick & Simon volgen met hun kerstalbum Christmas with Nick & Simon, dat twee plaatsen stijgt. De top drie wordt gecompleteerd door Charles Aznavours Het Allerbeste Van, die negen plaatsen stijgt.

Op het album Duizend Spiegels staat onder meer Samen voor Altijd. Het nummer, waarop onder anderen ook de dochter van Borsato en die van zijn producent John Ewbank te horen zijn, staat deze week bovenaan de Belgische Ultra Top 50. Het liedje was eerder ook in Nederland een nummer-1 hit.

De Nederlandse singlelijst wordt aangevoerd door Cheyenne Toney met Formidable. De 19-jarige halve finaliste uit The voice of Holland komt deze week binnen in de Single Top 100 . Een andere halve finaliste komt binnen op de negende plaats. Dat doet ze met het nummer All of Me. De zangeressen zijn de twee hoogste binnenkomers van deze week.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren