logo songteksten.net

'Nieuw album Beyoncé binnen op nummer één'

(Novum) - Het album dat Beyoncé donderdagnacht uit het niets uitbracht komt volgende week binnen op nummer één in de Billboard 200. Dat verwacht het Amerikaanse tijdschrift Billboard, dat over de belangrijkste albumlijst van de Verenigde Staten gaat, op basis van de eerste verkoopcijfers. In drie uur tijd werd de plaat al tachtigduizend keer gedownload van iTunes.

Het album, dat bestaat uit veertien nieuwe nummers, zou in eerste instantie pas volgend jaar verschijnen. Onder anderen Beyoncé's man Jay-Z, Drake, Frank Ocean en haar 1-jarige dochter zijn te horen op de plaat, simpelweg getiteld Beyoncé. Het album, de opvolger van 4 uit 2011, is alleen verkrijgbaar via iTunes.

Bij tijdschrift Time is met gemengde gevoelens gereageerd op Beyoncé's plotselinge release. Volgens sommige redacteuren is de actie zo memorabel dat zij de titel Person of the Year had verdiend, schrijft de Amerikaanse nieuwssite Huffington Post. Deze week werd de titel echter toegekend aan de paus. "Er is niets dat Paus Franciscus had kunnen doen om dit te overtreffen", aldus een Time-medewerker.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren