logo songteksten.net

Erben Wennemars stopt met Madiwodovrijdagshow

(Novum) - Erben Wennemars stopt met zijn tweewekelijkse bijdrage aan de Madiwodovrijdagshow met Paul de Leeuw. De voormalige schaatser blijft wel programma's maken voor BNN, maakt de jongerenomroep donderdag bekend.

"Ik vond het heel spannend om te doen", laat Wennemars in een verklaring weten. "Maar het is niet geworden wat ik er van verwacht had." De 34-jarige Wennemars zegt dingen te willen doen die dichter bij hemzelf staan. BNN-presentator Filemon Wesselink maakt vanaf nu twee keer per week een bijdrage voor het programma en zal drie keer in de week als medepresentator in de studio aanwezig zijn.

Paul de Leeuw zegt het jammer maar dapper te vinden dat de voormalige langebaanschaatser heeft besloten ermee te stoppen. "Ik heb er alle vertrouwen in dat we Erben nog veel terug gaan zien bij BNN", laat de presentator weten. "Omdat het een groot talent is." Ook tv-directeur Pim Castelijn vertrouwt erop samen 'met hem andere programma's te kunnen ontwikkelen die beter bij hem en BNN passen.'

Wennemars begon op 1 augustus bij de jongerenomroep en presenteerde eerder het programma Nu We Er Toch Zijn. Daarnaast levert de nieuwe presentator een wekelijkse bijdrage aan het Radio 1-programma BNN Today, als deskundige op het gebied van actuele sportzaken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren