Jelka van Houten in verwachting van tweede kind

Door Novum, maandag 16 december 2013 16:35, views: 8, bron: Novum

(Novum) - Jelka van Houten en haar echtgenoot verwachten hun tweede kind. De 35-jarige actrice is 3,5 maand zwanger, vertelde ze maandag voor de camera van Novum Nieuws. "Ik ben weer aan het broeden."

De baby van Van Houten en haar echtgenoot Koppe Koppeschaar moet in juni of juli ter wereld komen. "Dat is wel lekker, juist in de zomer. Dan is het ook niet zo koud voor zo'n baby'tje."


Jelka maakt het goed, maar merkt dat een tweede zwangerschap toch anders is dan de eerste. "Nu heb ik al een kindje. Die springt dan op je buik en moet dan even voorzichtig doen. Dat is even wennen. Eerst kon ik alleen maar op de bank liggen en een beetje misselijk zijn, dat is nu wel anders."


Jelka weet nog niet of ze een jongen of meisje krijgt. Ze is dan ook nog niet bezig met het aanschaffen van meubels en een garderobe voor haar tweede spruit. "Ik heb nog heel veel spullen van m'n zoontje. Dat kan gewoon door of wordt in een nieuw kleurtje geverfd." Walt, het zoontje van Jelka en Koppe, is inmiddels 4 jaar oud.


Of ze voor de bevalling laat weten of het een zoon of dochter is, weet Jelka nog niet. "Daar heb ik nog helemaal niet over nagedacht. Ik kan me wel herinneren dat mijn schoonvader bij de vorige altijd zei: ik wil het niet weten. Dus misschien moet ik het maar niet zeggen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten