logo songteksten.net

Shakira brengt volgend jaar nieuw album uit

(Novum) - Shakira wil volgend jaar haar achtste studioalbum uitbrengen. De eerste single van de nieuwe plaat verschijnt volgende maand, laat haar platenmaatschappij weten aan het Amerikaanse muziekblad Billboard.

De titels van de single en het album zijn nog niet bekend. Wel liet de zangeres eerder weten dat ze haar nieuwe plaat opdraagt aan haar vriend, de Spaanse FC Barcelona-voetballer Gerard Piqué, met wie ze een zoon kreeg. Ook deden geruchten de ronde dat er op het album een duet staat met Rihanna.

Eerder deze maand twitterde de 36-jarige Shakira dat ze een videoclip had opgenomen voor haar nieuwe single. De video werd geregisseerd door Joseph Kahn die eerder werkte met onder anderen Mariah Carey, Eminem en Rihanna.

Het nieuwe album van Shakira is de opvolger van de plaat Sale el Sol, die in 2010 verscheen. De zangeres is volgend jaar voor de tweede keer te zien als coach in de Amerikaanse versie van The Voice. Shakira vervangt in het zesde seizoen samen met Usher, net als in het vierde seizoen, Christina Aguilera en Cee Lo Green. Adam Levine en Blake Shelton nemen net als in de voorgaande reeksen plaats op de rode stoelen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren