logo songteksten.net

GTST-personages willen gruwelijk sterven

(Novum) - De acteurs uit Goede Tijden, Slechte Tijden laten hun personage het liefst een gruwelijke dood sterven. Als hun alter ego de serie dan toch ooit moet verlaten, dan het liefst zo spectaculair mogelijk. De soap viert vrijdag zijn twintigste verjaardag.

"Het lijkt me wel leuk als ik helemaal gek word, dat ik een rare ziekte oploop. Een soort tropisch virus. En dat ik dan helemaal de weg kwijtraak", zegt Gigi Ravelli voor de camera van Novum Nieuws. De 28-jarige actrice speelt sinds 2007 de rol van de doortrapte Lorena Gonzalez.

Lieke van Lexmond hoopt eigenlijk dat haar personage Charlie Fischer nooit sterft. "Ik zou wel een spectaculair einde willen, maar ik wil eigenlijk niet dat Charlie overlijdt", zegt ze. Van Lexmond ziet genoeg andere opties om de soap te ontvluchten. "Charlie leeft heel erg voor de liefde. Dus waarschijnlijk gaat ze er dan vandoor met haar grote liefde."

Janine Elschot, gespeeld door Caroline de Bruijn, is al sinds 1992 in de soap te zien. "Zij wil het er wel van nemen als ze aan haar eind komt", denkt De Bruijn over haar personage. "Het liefst wil ze dan naar een tropisch eiland en dan sterven met een cocktail in haar hand. En dat er dan een kokosnoot op je hoofd valt."

De mannelijke acteurs kiezen liever voor bloederige taferelen. "Zo dramatisch mogelijk. Een soap is natuurlijk heerlijk omdat alles is uitvergroot. Dus als je er uitgaat, dan ook gewoon met heel veel bloed, en dan misschien een heel heldhaftige actie", hoopt Jan Kooijman alias Danny de Jong. "Ik wil wel écht dood", zegt Everon 'Bing' Jackson Hooi. "Gewoon onder een tram, in een keer: bam."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren