logo songteksten.net

Charly Luske wil volgend jaar album uitbrengen

(Novum) - Charly Luske hoopt in 2014 eindelijk een album uit te brengen. Zijn zangcarrière kreeg een nieuwe impuls door The Voice of Holland, waarin hij tot de halve finale reikte. Dat is echter alweer bijna twee jaar geleden. "Ik heb voornemens voor 2014. Me meer focussen, minder af laten leiden en mijn popliedjes afmaken voor een EP of album", zegt de zanger.

"Ik werk daaraan met Niels Geusebroek en de mensen rondom Nilsson. Mijn eigen materiaal komt eraan", vervolgt de 35-jarige Luske in vrijdag in Spits. "Ik weet ook wel dat veel mensen na The Voice dachten: het is hem niet gelukt. Maar achteraf heb ik het hartstikke druk in de muziek gekregen en daar ben ik dankbaar voor."

Totdat zijn album verschijnt treedt Luske onverstoorbaar op door het land. "Ik trad laatst op op een bedrijfsfeestje met twintig mensen. Door omstandigheden was de rest al naar huis. Die twintig mochten allemaal een verzoeknummer indienen. Daar geniet ik net zo van als al die duizenden mensen waarvoor ik kort daarna op de Meerpaaldagen in Dronten speelde."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren