logo songteksten.net

Nielson bezwijkt niet onder druk debuutalbum

(Novum) - Nielson voelt zeker druk bij het maken van zijn debuutalbum. "In de zin van dat het de eerste plaat is en je wil dat het goed gaat", legde de singer-songwriter vrijdag uit in RTL Boulevard.

Toch bezwijkt de zanger, die zaterdag zijn 24e verjaardag viert, niet onder die druk. "Als er maar een iemand is die de cd opzet in de auto en daar zijn dag goed mee kan beginnen, is het voor mij al goed." Het debuutalbum van Nielson, die al hits als Beauty & de Brains en Hoe op zijn naam heeft staan, ligt in maart in de winkels.

Een paar maanden later staat Nielson in het voorprogramma van Guus Meeuwis tijdens zijn Groots met een Zachte G-concerten. "Ik vind het nog steeds echt ziek", vertelde Nielson over de optredens in juni. "Guus houdt me al vanaf Beauty & de Brains in de gaten en heeft gewacht totdat hij dacht dat ik er klaar voor was."

Voor zijn succes moet Niels Littooij, beter bekend als Nielson, offers brengen. "Ik zie m'n meisje wat minder, ik zie m'n vrienden wat minder", schetst de zanger. "Maar gelukkig heb ik allemaal mensen om me heen die zeggen: je moet niet zeuren, je mag doen wat je het allerleukste vindt en wij zien je later weer wel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren