logo songteksten.net

David Hasselhoff speelt verkeersagent vanaf brug

(Novum) - David Hasselhoff heeft donderdagavond in Los Angeles een aantal weggebruikers de stuipen flink op het lijf gejaagd. De acteur stond op een brug wild te gebaren naar het verkeer.

'The Hoff' stond boven een van de drukste snelwegen van de stad heftig te zwaaien naar passerende automobilisten. Zangeres LeAnn Rimes reed op dat moment toevallig over de weg en zag de Baywatch-acteur tekeergaan.

Rimes maakte het vreemde voorval meteen wereldkundig via Twitter. "Oh mijn god, David Hasselhoff staat boven de snelweg in L.A. naar mensen te zwaaien", twitterde de zangeres. "Serieus! Kan iemand mij uitleg geven?" Rimes liet weten zo hard te lachen dat ze ervan moest huilen.

Enkele minuten later bevestigde de 48-jarige Hasselhoff via hetzelfde medium dat hij degene was die stond te zwaaien. "Dat was ik op de brug", twitterde de acteur. "Ik maak het pendelen graag wat leuker voor de mensen."

De acteur staat bekend om zijn malle acties. In 2007 dook een filmpje op waarop een stomdronken Hasselhoff probeert een hamburger te verorberen. Het filmpje werd gemaakt door een van zijn dochters, die hem tijdens de opname liet beloven hulp te zoeken.

Hoewel zijn woordvoerders ontkennen, zou Hasselhoff in het afgelopen jaar al vier keer naar het ziekenhuis zijn afgevoerd in verband met alcoholgerelateerde voorvallen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren