logo songteksten.net

Ex gaf 'Gibson-tapes' aan zus

(Novum) - De ex van Mel Gibson heeft toegegeven de geluidsopnames waarop een razende Gibson is te horen aan haar zus te hebben gegeven. Maar Oksana Grigorieva zegt dat haar zus niet degene kan zijn geweest die de opnames heeft laten uitlekken.

De 40-jarige Grigorieva zou haar jongere zus Natalie de tapes hebben gegeven omdat ze voor haar leven vreesde, schrijft de Amerikaanse entertainmentstie TMZ. Grigorieva zou bang zijn dat de 54-jarige Gibson haar zou vermoorden en gaf de opnames daarom als bewijs aan haar zus.

Maar van de tien opnames zou Natalie er maar negen hebben ontvangen. De inmiddels beruchte opname waarop te horen is hoe de acteur zijn ex onder meer een tochtige zeug noemt, zou niet tot de opnames behoren die Grigorieva aan haar zusje doorspeelde. Volgens Oksana is dat het bewijs dat haar zus de opnames niet heeft laten uitlekken.

Onlangs werd bekend dat Grigorieva de acteur heeft geprobeerd af te persen met de beruchte tapes waarop hun hoogoplopende ruzies te horen zijn. Uit documenten blijkt dat Gibsons ex zeventien miljoen dollar vroeg om de tapes geheim te houden. De twee bereikten een akkoord, maar Grigorieva bedacht zich omdat ze daarmee ook instemde met een gedeelde voogdij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren