logo songteksten.net

'Rapper Young Jeezy ontkent mishandelen zoon'

(Novum) - De Amerikaanse rapper Young Jeezy ontkent dat hij zijn 17-jarige zoon in september 2012 heeft mishandeld. Dat vertellen ingewijden aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. De rapper werd vrijdag opgepakt maar mocht de gevangenis dezelfde dag verlaten nadat hij een borgsom van 45 duizend dollar had betaald.

Jeezy, die eigenlijk Jay Wayne Jenkins heet, had volgens de bronnen wel een heftige ruzie met zijn zoon Jadarius, maar beweert dat er geen geweld bij kwam kijken. De rapper zou zijn zoon hebben aangesproken op zijn baldadige gedrag en niet meer willen dat hij in zijn huis woonde. Jadarius zou vervolgens heel boos zijn geworden.

De 36-jarige rapper werd naast het slaan en wurgen van zijn zoon ook beschuldigd van bedreiging. Zo zou hij gezegd hebben dat hij zijn zoon 'wilde vermoorden en een kogel door zijn hoofd wilde schieten'. Jeezy zegt dat hij alleen heeft gezegd dat 'hij zijn zoon leven heeft geschonken, maar dat hem ook weer af kan nemen'.

Ingewijden zeggen dat de rapper, die vier studioalbums uitbracht, beweert dat de moeder van Jadarius hun zoon tegen hem opzet. De vrouw zou geld willen en er daarom voor hebben gezorgd dat haar ex wordt aangeklaagd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren