logo songteksten.net

'Aanval Mario gevolg van drugsverslaving moeder'

(Novum) - De arrestatie van zanger Mario was het gevolg van 'een ongelukkig incident tussen een liefhebbende zoon en zijn moeder die voortdurend worstelt met een drugsverslaving'. Dat zegt de advocaat van de Amerikaanse r&b-ster die vrijdag werd gearresteerd, nadat hij zijn moeder had aangevallen.

Advocaat Hassan Murphy legt aan de Amerikaanse nieuwszender CNN uit dat Mario vrijdag door het lint ging, omdat hij het gedrag van zijn moeder even niet meer aankon. "Iedereen die ooit heeft geprobeerd een naaste te redden uit de klauwen van drugs, weet wat voor ondoordachte acties zo'n persoon kan ondernemen."

De 24-jarige Mario werd vrijdag in de boeien geslagen in de Amerikaanse stad Baltimore, waar hij een woning deelt met zijn moeder. Ze verklaarde dat haar zoon haar heen en weer had geslingerd en met verschillende voorwerpen in het huis had gegooid. Agenten troffen in de woning onder meer een kapotte porseleinkast en een gebroken spiegel aan.

De zanger, die voluit Mario Dewar Bennett heet, mocht na het betalen van een borgsom van vijftigduizend dollar weer vertrekken. De advocaat van Mario laat weten dat hij 'ondanks haar beschuldigingen aan zijn adres, vastberaden blijft zijn moeder te steunen.'

De moeder van de r&b-zanger, Shawntia Hardaway, worstelt al jaren met een heroïneverslaving. Haar strijd, en de steun die ze daarbij krijgt van haar zoon, werd in 2007 vastgelegd in de documentaire I Won't Love You to Death: The Story of Mario and His Mom.

Mario is in Nederland vooral bekend van het nummer Let Me Love You, waar hij in 2005 een hit mee scoorde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren