logo songteksten.net

'Wes en Yo weigeren te betalen voor huwelijk'

(Novum) - Wesley en Yolanthe vertikken het om rekeningen van een paar ton voor hun bruiloft te betalen. Dat schrijft De Telegraaf. De bruiloft vond afgelopen juli plaats in Italiƫ en was georganiseerd door The Class Company, het bedrijf van Rossana Kluivert en Anouk Smulders.

Wes en Yo zouden niet willen betalen voor de beveiliging tijdens het huwelijk. Kluivert en Smulders proberen het geld nu via juridische procedures te verhalen. Inmiddels is beslag gelegd op een rekening van het kersverse echtpaar.

De totale kosten van de bruiloft worden geschat op een miljoen euro. Een paar maanden geleden was het nog dikke mik tussen de Kluiverts en het echtpaar Sneijder. Rossana en Patrick vierden afgelopen zomer nog vakantie met Wesley en Yolanthe in een villa op Ibiza.

Volgens de manager van Wes en Yo klopt het bericht in De Telegraaf niet. "Wesley en Yolanthe zijn al hun afspraken met The Class Company nagekomen. Zij hebben nu een zakelijk meningsverschil." Wat dat meningsverschil inhoudt en of het klopt dat er beslag is gelegd, wilde het management niet kwijt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren