logo songteksten.net

Album Julia van der Toorn vol 'veelzijdige' covers

(Novum) - Julia van der Toorn wil zich niet toeleggen op een specifieke muziekstijl. De 18-jarige zangeres brengt vrijdag, precies vier weken na het winnen van The Voice of Holland, een album vol covers uit. "Ik heb de covers allemaal zo veel mogelijk naar mezelf toe getrokken en het is heel veelzijdig", zegt ze tegen Novum Nieuws. Dat is haar goed bevallen.

"Ik weet eigenlijk nog niet welke kant ik op wil en dat heb ik met dit album allemaal een beetje uitgezocht", motiveert Van der Toorn de snelle verschijning van haar eerste album. "Ik hoop dat ik dat singer-songwriter een beetje kan vasthouden, maar ik zou ook graag met een bigband optreden", gaat ze verder. "Dat lijkt me ook te gek, dus ik denk dat het wel veelzijdig blijft."

Van der Toorns leven staat sinds ze The Voice won 'wel echt op zijn kop'. "Het is wel vreemd als mensen echt schreeuwen om een foto. En op internet heb je natuurlijk ook mensen die heel veel van je willen weten", schetst ze. Voor advies in zulke gevallen kan ze altijd terecht bij haar The voice-coach Marco Borsato. "Marco die steunt me in alles. Hij heeft natuurlijk ontzettend veel ervaring, dus ik leer nog steeds heel veel van hem."

Van der Toorn gaat nu aan de slag met een album vol eigen materiaal, dat ze nog dit jaar hoopt uit te brengen. "De komende tijd is het gewoon lekker een beetje spelen, van dit album genieten en ik hoop dat er na de zomer weer wat moois op de plank ligt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren