logo songteksten.net

'Kanye West jaloers op visueel album Beyoncé'

(Novum) - Kanye West is jaloers op het succes dat Beyoncé met haar nieuwe, zogenoemde visuele album heeft. "Kanye vindt het een afgang dat haar plaat het zo goed doet", zegt een ingewijde tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

Beyoncé bracht in december haar vijfde plaat Beyoncé uit. Bij het album, dat bijna anderhalf miljoen keer over de toonbank ging, zat een dvd met bij elk nummer een videoclip. West zou zelf ook een visueel album hebben willen maken. "Maar iedereen om hem heen zei dat het niet zou werken", aldus de ingewijde.

De 36-jarige West had het idee om zijn plaat My Beautiful Dark Twisted Fantasy uit 2010 ook met videoclips uit te brengen. De rapper besloot uiteindelijk om enkel een korte film te maken bij zijn single Runaway. "Hij vindt het erg vervelend, maar hij heeft geen zin om te zeggen dat het oorspronkelijk zijn idee was."

West zou door het succes van Beyoncé ook worden gemotiveerd om zelf met een nieuw idee te komen. "Hij werkt keihard om iets te bedenken dat Beyoncé overschaduwd en hem weer op de eerste plek zet", legt de ingewijde uit. Zijn verloofde Kim Kardashian helpt hem daarbij. "Hij doet misschien iets als een enorm gratis concert of album om zichzelf weer op de kaart te zetten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren