logo songteksten.net

Huwelijk Bonnie St. Claire 'al jaren slecht'

(Novum) - Het huwelijk van Bonnie St. Claire en haar man Arne-Jan wankelt al jaren. "Ik denk dat het eind nu in zicht is", zei de zangeres woensdag in Show Vandaag. Na een ruzie sloot ze maandag haar man buiten, die vervolgens bij een poging het huis binnen te komen een been brak.

"Die man is gestoord, daarom heb ik deur op slot gehouden", legde St. Claire uit. "Hij is een loser. Ik ga door met mijn leven." Volgens de zangeres was Arne-Jan naar zijn vader vertrokken met haar telefoons en laptop. Toen ze zijn auto weer zag, haalde ze de spullen eruit en liet ze haar man weten dat hij het huis niet meer in kwam. Hij probeerde via het balkon het huis binnen te komen maar gleed uit en brak één been en niet twee, zoals eerder werd gemeld.

Met Arne-Jan gaat het naar eigen zeggen 'redelijk goed. Hij wil zich echter 'niet verlagen tot hetzelfde, trieste niveau' van zijn echtgenote. "Al haar verhalen zijn bedoeld om het echte probleem, haar drankprobleem, te camoufleren", zei hij. "Bonnie mag kiezen: of de drank gaat eruit of ik ga eruit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren