logo songteksten.net

'Bonnie St. Claire sinds 2011 terug bij af'

(Novum) - Bonnie St. Claire is al sinds 2011 weer aan de drank. Dat beweerde haar man Arne-Jan donderdagavond in RTL Boulevard. Hij belandde maandagavond in het ziekenhuis met een gebroken been, die hij opliep tijdens een ruzie met de zangeres.

"Ze heeft echt een aantal jaren geen druppel gedronken. Dat waren misschien wel de mooiste jaren van ons huwelijk als ik daar vandaag de dag op terugkijk", vertelde Arne-Jan. "Helaas is ze vanaf medio 2011 toch weer in een bepaald verval geraakt."

De twee kregen maandag ruzie, waarop Bonnie zichzelf insloot. Haar man dacht via het balkon weer bij haar te geraken. "Helaas ben ik halverwege de reis uitgegleden en daar dus inderdaad gevallen", schetste hij.

"Wat er met hem is gebeurd die avond, ik heb geen idee", zei Bonnie op haar beurt. "Hij valt van het balkon en ik niet. Dus wie is er dronken?" Ze laat weten dat ze klaar is met Arne-Jan. "Mijn huwelijk is over en dat is een feit."

"Ze moest eerst gewoon nuchter worden", reageerde haar man. "En daarna nog eens een keertje heel goed overwegen of ze nou inderdaad een scheiding wil, want als ze het nuchter ziet, ziet ze de dingen heel anders."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren