logo songteksten.net

Betty White trouwde om seks te kunnen hebben

(Novum) - Betty White huwde haar eerste man om tussen de lakens te kunnen duiken. Als het kon zou de 88-jarige Golden Girls-actrice dat huwelijk terugdraaien. "We trouwden omdat we seks wilden. Het duurde maar zes maanden en we lagen zes maanden in bed."

Ook haar tweede huwelijk was niet wat ze ervan verwachtte. "Ik was erg verliefd maar mijn man wilde dat ik uit de showbusiness stapte", verklapt White in een interview met het Amerikaanse ouderenblad AARP The Magazine. In 1945 trouwde de actrice met haar eerste man, piloot Dick Barker. Twee jaar later was agent Lane Allen aan de beurt.

"Beide huwelijken hebben me wel geleerd echte liefde te waarderen toen die voorbijkwam", doet White uit de doeken in het interview. In 1963 gaf ze haar ja-woord aan Allen Ludden, die in 1981 overleed aan kanker.

White heeft altijd liever mannen om zich heen gehad dan vrouwen. "Ik hou heel veel van mijn vriendinnen maar zou nooit met een vrouw gaan lunchen. Iets saaiers kan ik niet bedenken, behalve vrijgezellenfeestjes. Die mijd ik dan ook als de pest."

Op dit moment is de actrice alleen. "Als Allen (Ludden) of Robert Redford in de buurt was, zouden we een erg actief seksleven hebben. Of lust verdwijnt met de jaren? Op die dag wacht ik. Het zit allemaal tussen je oren."

Betty White is bekend van de comedyserie Golden Girls, waarin ze Rose speelde. Deze herfst is ze te zien in de comedy You Again. Onlangs won de actrice nog een Emmy Award voor haar optreden in het komische programma Saturday Night Live.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren