logo songteksten.net

Eminem grote favoriet Grammy Awards 2011

(Novum) - Eminem wordt gezien als de grote favoriet van de Grammy Award-uitreiking die begin volgend jaar plaatsvindt. Dat blijkt uit een enquête die het Amerikaanse tijdschrift Billboard heeft gehouden onder platenbazen en muziekkenners.

Hoewel de genomineerden van de 53e Grammy Award-ceremonie pas op 1 december officieel worden bekendgemaakt, wordt de rapper nu al gezien als de artiest die met de meeste prijzen naar huis gaat. Kenners vinden dat zijn duet met Rihanna Love the Way You Lie behoort tot een van de beste singles van dit jaar en achten de kans groot dat het nummer voor zowel Song of the Year als Record of the Year wordt genomineerd.

Eminems album Recovery wordt door geënquêteerden gebombardeerd tot duidelijke favoriet in de categorie Album of the Year. "Dit is het jaar van Eminem", zegt producent Billy Mann. "Het publiek en de muziekindustrie kunnen het voelen."

Of de platenbazen en muziekkenners gelijk krijgen zal blijken op 13 februari. Dan worden de prijzen in Los Angeles uitgereikt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren