logo songteksten.net

Usher en Linkin Park winnen Radio Music Awards

Usher en Linkin Park hebben ieder 2 Radio Music Awards mee naar huis genomen. Dit is maandagavond gebeurd tijdens de uitreiking van de 2004 Radio Music Awards in het Aladdin hotel-casino op de Las
Vegas Strip. R&B-zanger Usher won de prijzen voor beste hiphop artiest en liedje van het jaar. De rockers van Linkin Park gingen er vandoor met de prijzen voor beste alternatieve rock song en rock artiest van het jaar.

Destiny's Child opende de show met een live-uitvoering van de nieuwe single 'Lose My Breath'. Verder stonden onder anderen Train, Chingy en Alanis Morissette op de bühne.

Ashlee Simpson zong het nummer 'Autobiograpy' en dit keer wel 'live', verzekerde gastheer Carson Daily het publiek. Sinds haar 'foutje' van afgelopen zaterdag in het programma 'Saturday Night Live', wordt het zusje van Jessica van 'playbacken' beschuldigd. In de show hield zij de microfoon voor haar buik, maar was wel haar stem te horen. Ashlee reageerde maandag heel koeltjes. "Het leven gaat door. Dat soort dingen gebeuren".

De Radio Awards worden ieder jaar uitgereikt aan artiesten die het meest op de radio worden gedraaid.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren