logo songteksten.net

Katja Schuurman wil voorlopig geen reisprogramma

(Novum) - Katja Schuurman is niet van plan op korte termijn haar koffers te pakken voor een reisprogramma. "Ik wil niet zoveel van huis weg zijn", legt de 35-jarige presentatrice uit in Metro. Katja is in april moeder geworden van dochter Sammie.

Toch is Katja niet van plan te stoppen met werken. "Sammie is erbij gekomen, maar dat betekent niet dat alles meteen stopt. Ik zorg er wel voor dat ik niet de hele tijd werk." En dus doet Katja het de komende tijd rustiger aan. Woensdag wordt de eerste aflevering van haar nieuwe programma My Parents Are Gonna Love You uitgezonden. In de show bezorgt ze ouders de schrik van hun leven als zoon- of dochterlief thuiskomt met een BN'er.

"Ik fluister in wat de BN'ers moeten doen. Eigenlijk ben ik een soort marionettenspeler in een geheim kamertje", legt Katja uit. Hoe ze zelf zou reageren als Sammie later een BN'er aan de haak slaat, weet Katja niet. "Het lijkt me moeilijk. Dat is precies ook het dilemma van de ouders in het programma. Het belangrijkste is een middenweg te vinden tussen het beschermen van je kind en het vrij te laten."

Bang dat haar imago verandert nu ze moeder is, is Katja niet. "Ik ben wie ik ben. Het feit dat ik moeder ben, zal me wel veranderen. Maar ik denk nu niet ineens: ik ben moeder, nu moet alles anders."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren