logo songteksten.net

Nine Inch Nails-frontman boos na Grammy's

(Novum) - Nine Inch Nails-frontman Trent Reznor is niet blij met de organisatie van de Grammy's. Reznor sloot de awardshow zondagnacht af, maar zijn optreden werd afgekapt door de aftiteling. "Een oprecht fuck you", twitterde de rocker na afloop van de show.

Reznor sloot de uitreiking van de Grammy's af met het nummer Copy of A. De Nine Inch Nails-frontman bracht het lied ten gehore met Lindsey Buckingham van Fleetwood Mac, Dave Grohl van de Foo Fighters en Queens of the Stone Age-frontman Josh Homme. "De belangrijkste avond van de muziekindustrie, en dan word je niet gerespecteerd", twitterde Reznor over het afkappen van het optreden.

Backstage legde de voorzitter van de National Academy of Recording Arts and Sciences aan The Hollywood Reporter uit dat er niet meer tijd was voor de uitzending. "Het was gewoon een kwestie van de klok."

Het afkappen van het laatste optreden was niet het enige dat zondagnacht misging bij de uitreiking van de Grammy's. Tijdens een eerbetoon aan de artiesten die het afgelopen jaar zijn overleden, werd de naam van de in juli overleden Glee-acteur en zanger Cory Monteith verkeerd gespeld. In plaats van Monteith repte de Grammy's over Montieth.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren