logo songteksten.net

Robbie Williams wijt luiheid aan hormonen

(Novum) - Robbie Williams geeft hormonen de schuld van zijn jarenlange luiheid. De 36-jarige zanger kwam kilo's aan tijdens zijn afwezigheid in de muziekwereld en had totaal geen fut. "Drie jaar lang heb ik niks gedaan omdat ik gewoon geen energie had."

"Maar toen ik toevallig mijn hormonen liet onderzoeken, bleken die de oorzaak te zijn van mijn luie en onverschillige doen en laten", zegt Williams tegen het Britse tabloid The Sun. De zanger zocht de schuld bij zichzelf en dacht dat zijn jaren als feestbeest nu hun tol eisten.

"Ik was kwaad op mezelf vanwege de drugs die ik gebruikt hebt en alle drank die ik naar binnen werkte." De juiste medicatie en een dosis liefde hielpen de zanger echter weer uit zijn dal. Williams trouwde met Ayda Field en besloot zijn zangcarrière nieuw leven in te blazen. Hij stond op het podium bij de Engelse X Factor en in september trad hij op met Gary Barlow tijdens een liefdadigheidsconcert.

Het gaat de artiest nu zowel professioneel als persoonlijk voor de wind. "Het leven is prachtig. Ik zou graag een baby krijgen." Hij en zijn vrouw hebben een speciale wens. "We willen een homoseksueel kindje. Ik heb altijd gedacht dat ik een jongen zou willen. Nu denk ik: meisjes zijn papakindjes. Als het een jongen is, leer ik hem voetballen. Als het een meisje is, bescherm ik haar tot haar dood."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren