logo songteksten.net

Peter Andre ziet zonnige kant van het leven weer

(Novum) - Peter Andre is helemaal opgeknapt na een periode buiten de schijnwerpers. De 37-jarige zanger had tijd genomen voor reflectie en bezinning. "Ik ben nu sterker dan een jaar geleden", bekent Andre aan de BBC.

De zanger staat deze week tegenover zijn ex-vrouw Katie Price in de rechtbank. Andre klaagde het model, beter bekend als Jordan, aan wegens laster. De 32-jarige Price zou in een televisieshow hebben gezegd dat Andre een relatie had met zijn manager Claire Powell. Het gesprek werd nooit uitgezonden.

De zanger gaf zijn leven een jaar geleden het rapportcijfer vier, nu is dat een zeven. "Mijn afwezigheid heeft me goed gedaan", zei Andre tijdens het interview. Hij scheidde vorig jaar september na 4,5 jaar samenzijn met glamourmodel Price. Samen hebben ze twee kinderen.

Inmiddels heeft de zanger alweer een paar andere dates achter de rug. "Ik ben nog single maar ik weet dat ik weer lol kan hebben." Andre keert ook weer terug op televisie. Binnenkort wordt in Engeland een nieuw seizoen van de realityshow Peter Andre: The Next Chapter uitgezonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren