logo songteksten.net

Jacqueline Govaert verrukt over zwangerschap

(Novum) - Jacqueline Govaert is dolblij met haar derde zwangerschap. "Niks is gezelliger dan een baby in je buik", zegt de zangeres in Grazia. "Ik werd wel wat vadsiger en moest afkicken van de alcohol."

Tijdens haar eerste zwangerschap kreeg de 28-jarige Govaert een miskraam, maar anderhalf jaar geleden volgde zoontje Billie. In mei maakte ze bekend opnieuw in verwachting te zijn. De zangeres voelt zich helemaal goed en is nu zelfs bezig met een promotietoer voor haar eerste soloalbum Good Life. "Ik voel me prima en kon de liedjes gewoon niet meer binnenhouden."

De zangeres zegt van zichzelf dat ze af en toe behoorlijk onuitstaanbaar is. "Er schuilt iets dominants in me en dat is al snel irritant, maar ik ben wel milder geworden. Ik heb ontdekt dat het niet altijd zin heeft om dominant te zijn want niet alles wat ik zeg is waar."

In een eerder interview zei Govaert dat muziek maken het enige is waar ze in uitblinkt. "In plaatjes maken zit nou eenmaal mijn kracht", vertelt de voormalig Krezip-zangeres in Grazia. "Maar als ik toch iets zou moeten kiezen, lijkt dierenverzorger in Apenheul me wel wat."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren