logo songteksten.net

Matsoe Matsoe baalt van ontbreken salaris

(Novum) - Joey, beter bekend als Matsoe Matsoe, is dankzij Oh Oh Cherso in een klap een bekende Nederlander. Toch gaat de Hagenees er niet vanuit dat zijn carrière in de showbizz ligt. "Ik wil niet naast mijn schoenen gaan lopen", vertelt Joey donderdag in Metro.

Matsoe Matsoe genoot van zijn tijd in Griekenland, maar is teleurgesteld over het ontbreken van een salaris. "Ik baal ervan. Met zulke hoge kijkcijfers mag er toch ook een beloning voor ons zijn. Zonder ons hadden de producers en RTL dit succes niet. Het zou aardig zijn als je je zakken vult, dat je dan ook wat aan de deelnemers geeft."

De Hagenees krijgt bijval van zijn vader, met wie hij samen tuinen aanlegt. "Als de grote mannen van de productie de knaken hebben verdeeld, ben ik benieuwd wat er overblijft voor de pikkies."

Toch houdt Matsoe Matsoe misschien nog een klus over aan zijn avontuur in Chersonissos. Het gerucht gaat dat gewerkt wordt aan een vervolg, misschien gaan de Hagenezen op wintersport. "Als de producers van Oh Oh Cherso met een nieuw idee komen, pak ik het lekker aan", reageert Joey. "Maar ik verwacht niets."

Joey en de zeven anderen hebben inmiddels wel een manier gevonden om te verdienen aan het succes van hun vakantieavontuur. De acht jongeren zijn in te huren voor feesten, voor twee uur krijgen ze achtduizend euro. "We maken dan een showtje", legt Matsoe Matsoe uit. "Samen hebben we een single ingezongen en daarmee treden we op."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren