logo songteksten.net

Thomas Berge in duet met Yvonne Coldeweijer

(Novum) - Thomas Berge heeft op zijn nieuwe plaat Berge Verzet een duet staan met Yvonne Coldeweijer. Het liedje Wat Ik Voel voor Jou hebben de zanger en zangeres samen geschreven, maakte zijn platenmaatschappij donderdag bekend. Berge Verzet verschijnt op 21 februari.

Berge noemt de samenwerking met Coldeweijer 'verrassend'. "Bijna alle Nederlandse zangeressen hebben al eens duetten gezongen, en het lag te voor de hand om samen met één van die zangeressen een duet te zingen. Ik wilde graag wat anders", zegt de zanger in een verklaring. "Een combinatie die niemand van tevoren aan zag komen."

De 24-jarige Berge kende de zangeres, die bekend werd als het Telekids-personage Keet!, al wel. "Ik hoorde dat ze bezig was met verschillende nieuwe dingen. Een heel moedige stap in deze tijd om iets vertrouwds achter je te laten", zegt de zanger over het feit dat Coldeweijer vorig voorjaar opstapte uit het kinderprogramma. "Dat sprak mij heel erg aan in Yvonne en laat ik nou net van een uitdaging houden."

De 27-jarige zangeres vond het erg leuk om met Berge samen te werken. "Ik weet dat hij ontzettend mooi kan zingen en het nummer bleek een pareltje te zijn", zegt ze. "We hebben samen de tekst geschreven en dat ging erg goed. Ik ben heel trots op het eindresultaat."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren