logo songteksten.net

GTST aangepast na overlijden Kamerling

(Novum) - Goede Tijden, Slechte Tijden verschijnt donderdagavond in aangepaste versie op televisie vanwege het overlijden van Antonie Kamerling. Voor de uitzending is een in memoriam ingelast, maakte RTL Nederland bekend. Verder komt RTL Boulevard met een eerbetoon aan de overleden acteur.

Op de site van de populaire soap, waar Kamerling aan het begin van zijn carrière in speelde, wordt de acteur herdacht. Endemol en RTL Nederland spreken hun verdriet uit op de website. Ook andere zenders passen hun programmering aan. SBS 6 zendt om 18.00 uur een extra editie uit van Shownieuws. De reguliere uitzending staat geheel in het teken van de overleden acteur.

De NCRV komt rond middernacht met het programma Het Hoogste Woord. In de uitzending uit 2007 vertelt Kamerling over hartstocht, onzekerheid en de oneindige drang om dichter bij zichzelf te komen.

Verder blijven reacties van bekende Nederlanders binnenstromen via Twitter. "Voor mij was hij iemand met een groot hart en een schaterlach", zegt Babette van Veen op haar website. "Opeens blijkt dat hij zichzelf en zijn leven heel anders zag dan wij dat zagen."

Marco Borsato twittert: "Antonie... Ik ben geschokt en verbijsterd en het gaat mijn voorstellingsvermogen volledig te buiten. Wat een intens verdrietig nieuws." Niet alleen bekend Nederland is geschokt. Via verschillende condoleancesites stromen de steunbetuigingen binnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren