logo songteksten.net

The Voice of Holland gaat de wereld over

(Novum) - Kijkcijferkanon The Voice of Holland gaat de grenzen over. Bedenker en producent Talpa laat weten dat een groot aantal buitenlandse zenders staat te trappelen om de talentenjacht op de buis te brengen. "Ik heb ongeveer vijftien landen geselecteerd waarmee wij de komende weken verder gaan praten", zegt Talpa's verkoopdirecteur Maarten Meijs.

"Als ik opties zou verkopen op het format van The Voice of Holland zou ik het deze week aan tientallen landen over de hele wereld kunnen verkopen, maar daar zijn wij niet op uit", laat Meijs weten. "Talpa wil alleen praten met zenders die serieus een licentiecontract overwegen." Het bedrijf gaat de komende tijd onderhandelen met 'de belangrijke tv-markten van Europa en grote zenders in het Midden Oosten en Latijns Amerika'.

Talpa staat deze week op de internationale vakbeurs Mipcom in het Franse Cannes. The Voice of Holland is daar ontvangen als het meest aansprekende nieuwe format. Het programma, dat wordt uitgezonden op RTL 4, is een groot succes. De afgelopen twee weken trok de talentenjacht meer dan twee miljoen kijkers per keer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren