logo songteksten.net

Kim-Lian van der Meij doet niet aan rituelen

(Novum) - Kim-Lian van der Meij gelooft niet in rituelen voor een show. De 30-jarige musicalactrice staat zondag op de planken tijdens de première van de musical Legally Blonde. "Ik geloof niet in rituelen, ik geloof in een goede voorbereiding", zegt de hoofdrolspeelster vrijdag in Koffietijd.

Van der Meij beviel in april van haar zoontje Sean. De afgelopen maanden werkte de actrice hard om haar zwangerschapskilo's kwijt te raken. Samen met haar Zweedse vriend Daniël Gibson heeft ze inmiddels twee kindjes.

In Koffietijd liet de actrice nogmaals doorschemeren dat ze graag wil trouwen. "Ik wacht nog steeds tot ik gevraagd word. Maar het komt er vast wel een keer van. Het liefst zou ik in Zweden trouwen."

De dood van Antonie Kamerling heeft geen consequenties voor de première van Legally Blonde. Producent Albert Verlinde was zijn zwager. "Hoe erg en verschrikkelijk zijn dood ook is, we gaan er gewoon voor. We proberen er op dat moment even niet aan te denken en ons beste beentje voor te zetten", zei Kim-Lian.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren