logo songteksten.net

Brand toch voor rechter na aanval paparazzo

(Novum) - Russell Brand wordt niet vervolgd, maar moet zich toch voor de rechter verantwoorden voor zijn agressieve gedrag. De Britse komiek vloog in september een paparazzo aan omdat die foto's wilde maken onder het rokje van Brands verloofde, zangeres Katy Perry.

Het Openbaar Ministerie heeft echter geen plannen Brand te vervolgen. Toch moet de 35-jarige zich op 19 november melden in de rechtszaal. Daar krijgen Brand en de paparazzo een tik op hun vingers van de rechter, die de twee een lesje strafrecht gaat geven. "Dat is voorlopig de enige actie die we gaan nemen", laat een justitiewoordvoerder weten aan entertainmentzender E! "We zien dit als de meest passende straf."

Brand vloog de paparazzo vorige maand aan op de luchthaven van Los Angeles. De fotograaf hoopte op een pikant kiekje van Brands verloofde Katy Perry en probeerde onder haar rokje te fotograferen. Dat pikte Brand niet. De komiek werd gearresteerd en kwam op vrije voeten na het betalen van een borgsom. Katy bestempelde het gedrag van haar verloofde als 'ridderlijk'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren