logo songteksten.net

Wendy van Dijk komt weer met nieuw typetje

(Novum) - Wendy van Dijk heeft weer een nieuw typetje bedacht waarmee ze bekende Nederlanders in de maling neemt. Dit keer doet ze zich voor als Loes, een fanatieke fan van verschillende Nederlandse sterren. Wendy presenteerde haar typetje vrijdag in De Wereld Draait Door.

Van Dijk krijgt hulp van Chiel Montagne en echte fans van de Nederlandse sterren. Fans van Gordon, Nick & Simon en Marco Borsato gaan in het kader van een programma van Montagne samen met Loes op bezoek bij hun favoriete ster. Tijdens het gesprek worden de BN'ers in de maling genomen.

"Het Nederlandse lied is nu ongelofelijk hot en we wilden het dicht bij huis houden", licht Wendy haar nieuwe typetje toe. "We vroegen ons alleen af hoe we het dit keer aan moesten pakken." Van Dijk kon zich niet nogmaals als presentatrice voordoen, zoals ze bij het typetje Dushi deed. "Dat zou te duidelijk zijn."

Dus koos ze voor een samenwerking met Montagne. Ook dit keer trapten de BN'ers met open ogen in Wendy's vermomming. "Ik vind het te gek dat het gelukt is om zangers als Nick & Simon en mijn goede vrienden Marco Borsato en Gordon in de maling te nemen." De verrichtingen van het nieuwe typetje zijn vanaf 23 oktober elke week te zien in Ushi & Loesie.

Dat Van Dijk echt niet herkenbaar is, bleek ook vrijdag in de uitzending van De Wereld Draait Door. Tafelheer Marc-Marie Huijbregts had tot Wendy's onthullling geen moment in de gaten dat hij naast Van Dijk zat.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren