logo songteksten.net

Jason Priestley heeft geen spijt van 90210

(Novum) - Jason Priestley is er nog altijd trots op dat hij deel heeft mogen uitmaken van de cast van Beverly Hills, 90210. De inmiddels 41-jarige acteur werd bekend dankzij de tv-serie, maar kon zijn rol van rijkeluiskind Brandon Walsh vervolgens moeilijk van zich afschudden. Toch kijkt hij met een goed gevoel terug op de serie.

In 1990 ging Priestley aan de slag in Beverly Hills, 90210, dat werd bedacht door tv-legende Aaron Spelling. "Het maken van die show was een geweldige ervaring. Zo'n mogelijkheid komt maar zelden voorbij in de carrière van een acteur, dus moet je die grijpen", zegt hij in een interview met Comedy Central Nederland. "Ik heb daar het tv-maken geleerd van Aaron Spelling, die de koning van de televisie was."

Priestley is momenteel te zien als Richard 'Fitz' Fitzpatrick in de serie Call Me Fitz, die is te zien op Comedy Central. "Brandon Walsh was een hele tijd geleden. Hopelijk maakt het personage Fitz definitief een einde aan die stomme Brandon, zodat ik nooit meer met hem te maken krijg", grapt hij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren