logo songteksten.net

Ekdom en Rooijakkers komen met actuele muziekquiz

(Novum) - Art Rooijakkers presenteert vanaf 8 maart de nieuwe muziekquiz PopCafé. In het televisieprogramma proberen teamcaptains Gerard Ekdom en DI-RECT-gitarist Spike elkaar af te troeven. Wekelijks schuiven nieuwe gasten aan, die vragen voor over actueel muzieknieuws voor de kiezen krijgen. Dat maakte AVROTROS vrijdag bekend.

Het programma kent een aantal vaste onderdelen, zoals vragen over de Mega Top 50, de nieuwste releases en de meest opvallende fragmenten uit binnen- en buitenland. Rooijackers en Ekdom presenteerden eerder samen Fort Boyard.

"Laten we eerlijk zijn, Bruce Springsteen is de beste nog levende artiest. Maar ik hoor graag het relaas van Gerard en Spike over andere muzikale grootheden", zegt Rooijackers over zijn nieuwe presentatieklus. "Ik ben erg ambitieus en moet me gaan inhouden niet na elke vraag op de bel te rammen", neemt Ekdom zich voor.

Het tv-programma wordt opgenomen in VondelCS, het voormalig filmmuseum in het Vondelpark in Amsterdam. De renovatie van het paviljoen is nog niet af, maar voor PopCafé is een studio gereed gemaakt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren